top of page

ons 22 feb.

|

Alvesta Folkets Hus

Kapillärkraft – nätverksmöte Småland

Vi på Ideell kulturallians är övertygade om vikten av att samarbeta kring gemensamma frågor. Vi bjuder därför in till en workshop för kulturföreningar i region Kalmar, Kronoberg och Jönköping.

Registrering är stängd, kontakta info@ideellkultur.se så ställer vi dig på väntelista.
Se andra evenemang
Kapillärkraft – nätverksmöte Småland
Kapillärkraft – nätverksmöte Småland

Tid och plats

22 feb. 2023 16:00

Alvesta Folkets Hus, 342 30 Alvesta, Sverige

Om evenemanget

Ideell kulturallians bjuder in ideella kulturföreningar verksamma i Småland till en workshop med tema återstart och samverkan.

Just nu står det ideella kulturlivet inför flera utmaningar: återstarta verksamheten efter pandemin, en åtstramad kulturbudget, lågkonjunktur, hitta metoder för att öka det ideella engagemanget, rekrytera medlemmar och locka tillbaka publik. 

Vi på Ideell kulturallians är övertygade om vikten av att samarbeta kring gemensamma frågor och bjuder därför in till en workshop den 22 februari klockan 16:00 på Alvesta Folkets Hus där vi nätverkar, delar erfarenhet och byter kunskap. Inbjudan skickas till ideella kulturföreningar verksamma i region Kalmar, Kronoberg och Jönköping.

Detta ett tillfälle att samlas, nätverka och diskutera hur föreningen ska gå vidare. Ta din chans att delta i samtalen, bli medlem i Ideell kulturallians Småland och påverka!

Ideell kulturallians Småland bildades sommaren 2022 och syftar till att vara idéburna föreningars röst i dialog med det offentliga och driva kulturpolitiska frågor. Efter workshopen den 22 februari 2023 håller Ideell kulturallians Småland sitt första årsmöte. 

I januari skickas en formell inbjudan ut, men det går att anmäla sig redan nu.

Workshopen är en del av Ideell kulturallians projekt Kapillärkraft som är finansierat av Kulturrådet. Har du frågor om mötet eller om projektet så går det bra att kontakta projektledare Rakel Gunnemark.

Dela detta evenemang

bottom of page