top of page

ons 15 feb.

|

Ledebursgatan 5, 211 55 Malmö, Sverige

Årsmöte och nätverksmöte Skåne

Vi på Ideell kulturallians är övertygade om vikten av att samarbeta kring gemensamma frågor. Vi bjuder därför in till en workshop för kulturföreningar i region Skåne

Registrering är stängd, kontakta info@ideellkultur.se så ställer vi dig på väntelista.
Se andra evenemang
Årsmöte och nätverksmöte Skåne
Årsmöte och nätverksmöte Skåne

Tid och plats

15 feb. 2023 17:00 – 20:00

Ledebursgatan 5, 211 55 Malmö, Sverige

Om evenemanget

Välkommen på ordinarie årsmöte för Ideell kulturallians Skåne och en nätverksträff med tema nyorientering och återstart för den ideella kulturen!  Ideell kultursektor står inför flera utmaningar: återstarta verksamheten efter pandemin, lågkonjunktur, rekrytera medlemmar och locka tillbaka publik. Välkomna på en workshop där vi delar kunskap och erfarenheter för att bygga en starkare sektor för att tillsammans kunna möta dessa utmaningar.

Under februari till mars håller Ideell kulturallians en öppen utlysning där lokala kulturföreningar har möjlighet att söka projektstöd för att utforska nya arbetssätt, vidareutveckla verksamhet eller andra kreativa insatser. Under nätverksträffen ges möjlighet att ställa frågor, men även att bolla idéer och undersöka möjligheter tillsammans med andra ideella kulturföreningar.

Mötet är öppet är för alla ideella kulturföreningar verksamma i Skåne och ett roligt tillfälle att träffas, nätverka och diskutera gemensamma frågor.

Workshopen är en del av Ideell kulturallians projekt Kapillärkraft som är finansierat av Kulturrådet. Har du frågor om mötet eller om projektet så går det bra att kontakta projektledare Rakel Gunnemark.

Dela detta evenemang

bottom of page