top of page
Sök
  • tereselilliehorn

Skicka oss din jobbansökan senast 14 augusti


Du har väl inte missat att Ideell kulturallians söker en projektledare till ett spännande återstartsprojekt? Det är nu hög tid att skicka oss din ansökan!


Ideell kulturallians har beviljats återstartsbidrag från Kulturrådet för att genomföra ett projekt som stärker det ideella kulturlivet i Sverige. Här utvecklas kontaktvägar, metoder och stärkta nätverk runt om i landet. Det möjliggör återströmning av publik, nya engagemang och långsiktig delaktighet. Genom detta ges ideellt kulturliv möjlighet att samla sig och skapa ännu bättre mötesplatser för kultur!Ideell kulturallians är en samarbetsorganisation för det civila samhällets organisationer på kulturområdet. Vi företräder 20 medlemsorganisationer som i sin tur företräder hundratusentals medlemmar, där verksamheten till stor del drivs ideellt. Läs mer om oss.


Om tjänsten

Ideell kulturallians söker nu en projektledare med uppdraget att ta ett strategiskt, operativt och övergripande administrativt ansvar för projektet för återstart efter pandemin.


I arbetsuppgifterna ingår att genomföra kartläggning och analys, sammanställningar, planering och genomförande av möten om ideell kultur. Till detta kommer dokumentation och utvärdering, och att ibland agera som allt-i-allo. Arbetet sker i nära samarbete med det ideella kulturlivets föreningar på regional och lokal nivå. Resor ingår i tjänsten, ibland med övernattning på annan ort. Det dagliga arbetet sker i samarbete med övriga kansliet som består av en verksamhetschef och en kommunikatör.


Vi söker dig

Du är engagerad och utåtriktad och har arbetat som projektledare eller med liknande roll inom kulturfältet. Du ska också ha förståelse för vikten av struktur och ordning. Då arbetet bedrivs både självständigt och i projektform med många externa kontakter, lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper som engagemang, initiativförmåga och god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du trivs med varierande arbetsuppgifter i ett stundtals högt tempo. Arbetet ställer krav på noggrannhet och förmågan att arbeta parallellt med olika arbetsuppgifter. Vi vill att du är ansvarstagande och tar egna initiativ för att utveckla verksamheten.


Detta är en mångsidig roll som bland annat ställer krav på goda kunskaper i Office-paketet. Kunskaper i att hantera olika webbverktyg är meriterande. Erfarenhet av att leda projekt är ett krav. Din språkkänsla är god och du har förmåga att anpassa tilltalet för olika målgrupper. Samverkan med myndigheter och organ verksamma inom kultursektorn och civilsamhället är meriterande. Utbildningsbakgrund kan till exempel vara en akademisk examen inom samhälls-, kulturvetenskap eller motsvarande.


Om anställningen

Lön: Månadslön


Anställningsvillkor: 100%. Tillträde: 2022-08-30, visstidsanställning 30 augusti 2022 – 30 juni 2023 med möjlighet till förlängning. Ort: Stockholm


Ansökan

Välkommen med din ansökan till info@ideellkultur.se. Vi vill ha din ansökan senast 2022-08-14. Ansökan ska innehålla personligt brev och cv. Rekrytering sker löpande, skicka din ansökan så snart som möjligt.

Kontaktperson: Anna Livion Ingvarsson, t f verksamhetschef, Ideell kulturallians

Telefon: 073-978 86 66

369 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page