top of page
Sök
  • info930194

Nu drar vi igång – startmöte med hundratals projekt

Uppdaterat: 10 juni 2021


Ideell kulturallians har nu genomfört startmöten med hundratals beviljade projekt. Det är fantastiskt kul att se energin och viljan i det ideella kulturlivet!


I samband med att vi meddelade beslut till projekt som sökt medel i satsningen Kulturens kapillärer bjöd vi in till startmöte för alla beviljade projekt. Hundratals projekt valde att ta plats under något av våra fem mötestillfällen.


Syftet med startmötet var att ge en möjlighet att lära känna sammanhanget, att få veta mer om vad som förväntas av projekt och att inleda arbetet med att skapa ett nätverk mellan projekten i Kulturens kapillärer. Det innebar att projekten både fick information från Ideell kulturallians kansli och deltog i en interaktiv workshop med varandra.


Vi jobbade med Mentimeter för att samla de förväntningar som projekten har på arbetet och för att se vilka behov som finns för att projekten ska lyckas.


Du kan ta del av presentationen som vi höll, och svaren som vi fick:

Vi ser nu fram emot att följa projekten, och ta del av många spännande resultat. Vi riktar ett varmt tack till er som var med!60 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page