top of page

ons 24 apr.

|

Visby Börs

Kulturmöte i Visby!

Den 24 april bjuder vi in kulturföreningar på Gotland till en eftermiddag fylld av mingel, spännande diskussioner och kulturinslag. Med på länk finns även Postkodstiftelsen som svarar på frågor om Grannskapsinitiativet.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Kulturmöte i Visby!
Kulturmöte i Visby!

Tid och plats

24 apr. 2024 16:00 – 18:00

Visby Börs, Strandgatan 10, 621 56 Visby, Sverige

Om evenemanget

Nu bjuder Ideell kulturallians in kulturföreningar på Gotland till en eftermiddag fylld med mingel, diskussioner, mat och kultur. Förutom att nätverka, prata föreningsarbete och framtid är Postkodstiftelsen med på länk och berättar hur du kan söka stöd via bland annat Grannskapsinitiativet.

Att driva en ideell förening är fyllt av lust, drivkraft och kreativitet – men också motgångar och utmaningar. Vi tror att det bästa sättet att möta dem är tillsammans, och därför bjuder vi in till en eftermiddag där vi diskuterar den ideella kulturens värde för ett levande samhälle och utforskar gemensamma vägar framåt. Kom och dela erfarenheter och passa på att ställa frågor till Postkodstiftelsen! Medverkar gör även Filippa Maurin från Kulturföreningen Roxy och Björn Ahlsén från Gotlands Bygdegårdsdistrikt.

16.00–18.00:

Kaffe och matig smörgås, mingel

Ideell kulturallians berättar om Kulturens kapillärer

På länk: Postkodstiftelsen berättar och svarar på frågor om aktuella prioriteringar och projektstöd

På scen: Annika Fehling och Christer Jonasson bjuder på delar av programmet Åkessonger, med tonsättningar och berättelser om Gotlandspoeten Sonja Åkesson.

18.00 – Baren är öppen för efterhäng!

Obs! Deltagandet är kostnadsfritt och det är först till kvarn. Vi vill gärna ha din anmälan senast 19 april.  Är kulturträffen fulltecknad? Skriv upp dig på reservlistan genom att maila till info@ideellkultur.se.

Varmt välkommen önskar Ideell kulturallians!

Dela detta evenemang

bottom of page