top of page
Sök
  • info930194

Vi välkomnar Anna Livion Ingvarsson till rollen som tf. verksamhetschef


I höst kliver Anna Livion Ingvarsson in i rollen som tf. verksamhetschef för Ideell kulturallians. Vi är jätteglada att Anna, med sin stora kunskap om verksamheten och om ideell kultursektor, åtagit sig uppdraget att leda arbetet framåt.


Anna Livion Ingvarsson kom till Ideell kulturallians som projektkoordinator i satsningen Kulturens kapillärer och har efter det haft rollen som verksamhetens kulturpolitiska sekreterare. Anna har en lång erfarenhet av verksamhetsutveckling inom ideell kultur, yttrandefrihet och samtida konst. Hon har bland annat en bakgrund som verksamhetsledare på Svenska PEN, Gävle konstcentrum och Konsthall C.


– Det känns kul att få axla rollen som tf. verksamhetschef i en så spännande tid. Vi har till exempel dragit igång ett stort återstartsprojekt där vi ska skapa mötesplatser och nätverk för lokala kulturaktörerna runt om i Sverige. Det ska ge extra energi för att möta situationer efter pandemin, säger Anna Livion Ingvarsson.


Utöver Anna Livion Ingvarsson består Ideell kulturallians kansli av kommunikatör Terese Lilliehorn samt den projektledare till återstartsprojektet som just nu rekryteras.


206 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page