top of page
Sök
  • tereselilliehorn

Kapillärkraft håller nätverksmöte i Småland, och fler möten är på gång!

Uppdaterat: 29 mars 2023
Projektledare Rakel Gunnemark är i full gång med att knyta kontakter och planera nätverksmöten i återstartsprojektet ”Kapillärkraft”, det första mötet sker i Småland 22 februari.


Vi på Ideell kulturallians är övertygade om vikten av att samarbeta kring gemensamma frågor och bjuder därför in till en workshop den 22 februari klockan 16:00 på Alvesta Folkets Hus där vi nätverkar, delar erfarenhet och byter kunskap. Inbjudan skickas till ideella kulturföreningar verksamma i region Kalmar, Kronoberg och Jönköping.Detta ett tillfälle att samlas, nätverka och diskutera hur föreningen ska gå vidare. Ta din chans att delta i samtalen, bli medlem i Ideell kulturallians Småland och påverka!


Ideell kulturallians Småland bildades sommaren 2022 och syftar till att vara idéburna föreningars röst i dialog med det offentliga och driva kulturpolitiska frågor. Efter workshopen den 22 februari 2023 håller Ideell kulturallians Småland sitt första årsmöte.


Du kan nu anmäla dig till ett möte i Småland, läs mer nedan. Passa också på att boka in preliminära datum för din region, inbjudan med mer information kommer inom kort:


15/2: Skåne

22/2: Småland

20/4: Västernorrland

4/5: Östergötland

9/5: Värmland

10/5: Västra Götaland

24/5 Jämtland/Härjedalen

30/5 Västmanland

6/9 Norrbotten

7/9 Västerbotten

52 visningar0 kommentarer

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page