top of page
Sök
  • tereselilliehorn

Ideell kulturallians är en av tolv scener på Bokmässan 2021


Nu står det klart vilka scener som kommer att arrangeras på Bokmässans hybridevent 2021. Ideell kulturallians står bakom en av de tolv bokade scenerna under mässan. Vi berättar löpande om alla spännande programpunkter som vi planerar att presentera.


Se människan, Rum för översättning, Rum för poesi, Lärarscenen, Litteraturscenen, Ideell kulturallians scen, Göteborgs Litteraturhus, Globala Torget, Forskartorget, Folkbildningsscenen, BonnierHoops och Biblioteksscenen kommer att bjuda på spännande samtal och programpunkter som förstärker Bokmässans eget innehåll och ger ytterligare mervärde till publiken. Samtliga scenprogram kommer att spelas in på Svenska Mässan för en mindre studiopublik och direktsändas på Bokmässan Play.


Bokmässan är årets viktigaste litteraturhändelse, en mittpunkt för svensk bokutgivning och en naturlig mötesplats för skola och bibliotek. På grund av coronapandemin blir årets mässa en helt ny typ av evenemang där de stora mässhallarna i Svenska Mässan byggs om till moderna tv-studior med plats för fysisk studiopublik, samtidigt som fjolårets succé, Bokmässan Play, fortsätter att utvecklas för den digitala publiken. Precis som på en ”vanlig” fysisk Bokmässa kommer det också på årets hybridmässa finnas ett flertal scener där besökarna kan ta del av olika program och aktiviteter.


– Vi är fantastiskt glada att kunna förstärka Bokmässans eget program med scenprogram från så många olika arrangörer, även ett speciellt år som detta. De utgör ett fantastiskt forum för samtal och dialog om en mängd olika frågor och vi vet att de normalt sett är mycket uppskattade hos Bokmässans besökare och publik, säger Oskar Ekström, programchef på Bokmässan.


Scenernas program presenteras den 24 augusti i samband med Bokmässans stora programsläpp. Lärarscenen och Biblioteksscenen som har program som direkt riktar sig mot verksamma inom skola och bibliotek, kommer att offentliggöras tidigare.


Läs mer om Bokmässan och de tolv scenerna som presenteras!


58 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page