top of page
Grön.JPG

Instruktioner till projekt

Grattis till ert projekt i satsningen Kulturens kapillärer! Här kommer instruktioner till er som fått projekt beviljade.


Det har varit ett högt söktryck i utlysningen med riktat krisstödet till lokala kulturföreningar. Vi hoppas därför att det arbete som ni gör, i de beviljade projekten, ska kunna inspirera också dem som inte tilldelats stöd. Vi ser ert arbete som en del av en större satsning som visar på den kreativitet och vilja som finns i det ideella kulturlivet just nu.

 

Kompletteringar

Beviljade projekt fyller i eventuell kompletteringar här: 

Startmöten

Vi har hållit startmöten med beviljade projekt. Här kan du ta del av presentationer och deltagarnas diskussioner:

Kommunikation

Vi vill gärna berätta om det som händer i ert projekt alla intresserade. Har ni nyheter eller event på gång? Skicka ett e-post till terese.lilliehorn@ideellkultur.se så lägger vi upp informationen det på webben!

 

Vi är glada om ni sprider information i era egna kanaler. Använd gärna #KulturensKapillärer och #IdeellKultur så syns ni bättre i flödet på sociala medier.

Slutredovisning

I takt med att projekten genomförs ska ni fylla i era slutrapporter. Detta gör ni senast en månad efter projektslut, eller som senast den 31 december 2021. Vi återkommer med formulär och instruktioner för det. Ni kan redan nu förbereda er genom att läsa på om ungefär vilken typ av frågor vi kommer att ställa:

Ideell kulturallians Logga_1314X699px.jp
bottom of page