top of page

fre 31 maj

|

Zoom

Vi pratar pengar! Digital kulturträff med Postkodstiftelsen och Arvsfonden

Har din förening en spännande idé ni vill förverkliga? Den 31 maj bjuder vi in ideella föreningar till ett webbinarium med Arvsfonden och Postkodstiftelsen där de berättar allt om sina olika stöd. Dessutom kommer Pelle Filipsson från Arbetets Museum att dela med sig av sina bästa söka-pengar-tips!

Vi pratar pengar! Digital kulturträff med Postkodstiftelsen och Arvsfonden
Vi pratar pengar! Digital kulturträff med Postkodstiftelsen och Arvsfonden

Tid och plats

31 maj 2024 09:30 – 11:30

Zoom

Om evenemanget

Dags att prata pengar!

Att driva en ideell förening är fyllt av lust, drivkraft och kreativitet, men för att förverkliga alla sprudlande idéer är det oftast en sak som saknas – pengar. 

Postkodstiftelsen och Arvsfonden är båda aktörer som varje år gör det möjligt för hundratals föreningar att verka och driva utvecklande projekt runt om i landet. Under den här digitala kulturträffen kommer du att få höra mer om deras olika satsningar och fundera över vilka möjligheter det finns för just din förening att få projektstöd. Dessutom kommer Pelle Filipsson från Arbetets Museum att dela med sig av sina bästa söka-pengar-tips!

I slutet av webbinariet får du chansen att ställa frågor till både Postkodstiftelsen och Arvsfonden i chatten. 

Kulturträffen är helt kostnadsfri och ingår i satsningen Kulturens kapillärer – Nyorientering, som genomförs av Ideell kulturallians med stöd av Postkodstiftelsen. 

Vi skickar ut zoom-länken via mejl dagen innan mötet. 

Har du frågor? Mejla maria.blom@ideellkultur.se

Vi ses i rutan den 31 maj! 👋🏼

Dela detta evenemang

bottom of page