top of page

tis 28 maj

|

Folkets hus och Parker

Kulturträff för ideella föreningar i Stockholm!

Är din förening verksam i Stockholm? Tillsammans med Ideell kulturallians Stockholm bjuder vi in till en eftermiddag fylld av nätverkande och spännande diskussioner! På plats finns även Postkodstiftelsen som bland annat berättar om Grannskapsinitiativet – ett stöd till lokala ideella föreningar.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Kulturträff för ideella föreningar i Stockholm!
Kulturträff för ideella föreningar i Stockholm!

Tid och plats

28 maj 2024 16:00 – 18:00

Folkets hus och Parker, Swedenborgsgatan 1, 118 48 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

Att driva en ideell kulturförening är fyllt av lust, drivkraft och kreativitet – men också motgångar och utmaningar. Vi tror att det bästa sättet att möta dem är tillsammans och därför vill vi, tillsammans med det regionala nätverket Ideell kulturallians Stockholm, bjuda in din förening till en eftermiddag där vi diskuterar den ideella kulturens värde för ett levande samhälle. Kom och dela erfarenheter och passa på att ställa frågor till Postkodstiftelsen.

Träffen är helt kostnadsfri och ingår i satsningen Kulturens kapillärer – Nyorientering som genomförs av Ideell Kulturallians med stöd av Postkodsstiftelsen. Varmt välkommen!

Program:

16:00-16:30  

Kaffe & matig smörgås, mingel

Ideell kulturallians berättar om arbetet på rikskansliet

Ideell kulturallians Stockholm berättar om sitt arbete i regionen

16:30-17:15 

Postkodstiftelsen berättar och svarar på frågor om aktuella prioriteringar och projektstöd för små och stora kulturföreningar.

17:15-18:00 

Speeddate och diskussion

Obs! Begränsat antal platser, anmälan sker via först-till-kvarn-principen. Vi vill ha din anmälan senast 24 maj och gäller max två personer per ideell kulturförening. Deltagandet är kostnadsfritt men vid sen avanmälan tillkommer en kostnad på 150 kr per anmälan.

Har du frågor?

Kontakta projektledare Maria Blom på maria.blom@ideellkultur.se eller 0704 33 40 36

Dela detta evenemang

bottom of page