top of page

tors 18 apr.

|

Tempelriddaren (Värmlandsteatern)

Kulturmöte och teaterföreställning i Karlstad!

Den 18 april bjuder vi in kulturföreningar i Värmland till en eftermiddag och kväll fylld av mingel, mat, spännande diskussioner och teaterföreställning. På plats finns även Postkodstiftelsen, Region Värmland och Arvsfonden.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Kulturmöte och teaterföreställning i Karlstad!
Kulturmöte och teaterföreställning i Karlstad!

Tid och plats

18 apr. 2024 16:00 – 21:30

Tempelriddaren (Värmlandsteatern), 652 25 Karlstad, Sverige

Om evenemanget

Nu bjuder Ideell kulturallians in kulturföreningar i Värmland till en eftermiddag och kväll fylld med mingel, diskussioner, mat och teater. På plats finns även Postkodstiftelsen, Region Värmland och Arvsfonden.

Att driva en ideell förening är fyllt av lust, drivkraft och kreativitet – men också motgångar och utmaningar. Vi tror att det bästa sättet att möta dem är tillsammans, och därför bjuder vi in till en helkväll där vi diskuterar den ideella kulturens värde för ett levande samhälle och utforskar gemensamma vägar framåt. Kom och dela erfarenheter och passa på att ställa frågor till Postkodstiftelsen, Region Värmland och Arvsfonden! Kvällen avslutas med Värmlandsteaters rosade föreställning ”Man får väl ställa upp” – en fartfylld komedi om föreningsliv och glesbygd av Adde Malmberg.  

Obs! Begränsat antal platser, först till kvarn. Vi vill ha din anmälan senast 10 april och gäller max två personer per Ideell kulturförening. Deltagandet är kostnadsfritt men vid sen avanmälan tillkommer en kostnad på 200 kr per anmälan. Är kulturträffen fulltecknad? Skriv upp dig på reservlistan genom att maila till info@ideellkultur.se.

Varmt välkommen önskar Ideell kulturallians i samarbete med Allmänna Arvsfonden, Region Värmland, Folkets Hus och Parker, Postkodstiftelsen och Värmlandsteatern!

SCHEMA

16:00-16:30: 

Kaffe & matig smörgås, mingel Ideell kulturallians och Kulturens kapillärer

16:30-17:00:

Postkodstiftelsen berättar och svarar på frågor om aktuella prioriteringar och projektstöd för små och stora kulturföreningar.

17:00-17:30:

Region Värmland berättar om civilsamhälleskartan Värmland, olika stödformer och arbetet inför framtagning av ny kulturplan.

Paus

17:45-18:15

Allmänna Arvsfonden berättar om projektstöd och lokal- och anläggningsstöd med tillhörande frågestund.

18:15-18:45

Gemensam diskussion om kulturens förutsättningar med speeddate.

19:00: 

Teaterföreställning ”Man får väl ställa upp” (Inkl fika i pausen)

Dela detta evenemang

bottom of page